Tранспортни разходи стартиращи от 50 лв.
МОДЕЛ
ЕКО Mодулна система 5000
РАЗМЕРИ НА ЯМАТА (m)
1.21 x 2.75 x 1.18 x 2
Общ капацитет на ямата
5000
Широчина на стената
8

ЕКО Mодулна система 5000 - Петкамерен септичен резервоар + Монтаж

ЗА 15 - 25 ЖИТЕЛИ / ОБЩ КАПАЦИТЕТ 5000L

4600 лв

С включенo ДДС. Tранспортни разходи стартиращи от 50 лв.

Нашите продукти са изработени от HDPE (ПОЛИЕТИЛЕН С ВИСОКА ПЛЪТНОСТ), който гарантира еластичността на ямата, но и нейната твърдост.


ДОБАВИ В КОШНИЦАТА

Въпроси? Ние имаме отговорите!

Декларация за експлоатация съгласно стандарт: SR EN 12566-1:2016
ЧЕСТО КУПУВАНИ ЗАЕДНО

ЕКО Mодулна система 5000 - Петкамерен септичен резервоар

ОБЩА ЦЕНА


3200.00 лв


ДОБАВИ В КОШНИЦАТА

ЕКО Mодулна система 5000 - Петкамерен септичен резервоар + Монтаж

ЗА 15 - 25 ЖИТЕЛИ / ОБЩ КАПАЦИТЕТ 5000L

4600 лв

С включенo ДДС. Tранспортни разходи стартиращи от 50 лв.

Нашите продукти са изработени от HDPE (ПОЛИЕТИЛЕН С ВИСОКА ПЛЪТНОСТ), който гарантира еластичността на ямата, но и нейната твърдост.


ДОБАВИ В КОШНИЦАТА

Въпроси? Ние имаме отговорите!

Декларация за експлоатация съгласно стандарт: SR EN 12566-1:2016


ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ ECOWALBURG

30 Години Гаранция

Без Миризма


ЧЕСТО КУПУВАНИ ЗАЕДНО

ЕКО Mодулна система 5000 - Петкамерен септичен резервоар

ОБЩА ЦЕНА


3200.00 лв


ДОБАВИ В КОШНИЦАТА
Защо да изберете Eco Walburg Bulgaria?

Имаме решения за управление на битовите отпадъци

Септичната яма е специално проектирана за пречистване на битови отпадни води. Тя играе важна роля за предотвратяване на запушване на тръби или отлагане на големи частици примеси.

Ако не сте свързани или нямате достъп до канализационната мрежа, Eco Walburg идва на помощ за управление на битовите отпадъци. Поради натрупания опит, ние предлагаме практически решения чрез нашите инженери.

Не е необходимо да изпразвате ямата повече от 2 години (в зависимост от броя на обитателите). Това също е икономично и екологично решение. Всяка камера на ямата има важна роля.

Вижте техническите спецификации на ямата


Какво представлява монтажа?

Трябва само да подсигурите чакъл и пясък, а ние се грижим за останалото.

- Изкопаване на ров за септичната яма чрез багер
- Изкоп на 15 метра ров за дренажната система
- Връзка с канализационната система на къщата в рамките на 5 метра
- Полагане и запушване на септичната яма
- Полагане на дрениращия субстрат от чакъл
- Монтаж и свързване на гофрираните тръби
- Поставяне на геотекстил в дренажната система
- Втори дрениращ слой чакъл
- Заравяне на дренажната система
- Частично покритие на септичната яма (оставят се видими двете ревизионни тръби)
- Тест за работа на системата

За монтирането на ямата е необходимо да се предоставят на монтажните екипи 4м3 чакъл 16-32 и 6м3 пясък.

ВАЖНО: Споменаваме, че инсталирането на системата се извършва, започвайки от канализационната система на отпадъчните води, идваща от сградата. Нашите отговорности не включват свързване на канализацията на разстояние повече от 5 метра (но може да се направи срещу допълнително заплащане).

В същото време споменаваме, че ако е необходимо да се премахнат, за да се монтират някои естетически елементи (морава, дървета, цветя, декоративни елементи) или да се перфорират асфалтираните площи, тяхното пренареждане не е част от процеса на инсталиране и заравянето на системата!

Ако не сте свързани или нямате достъп до канализационната мрежа, Eco Walburg идва на помощ за управление на битовите отпадъци. Поради натрупания опит, ние предлагаме практически решения чрез нашите инженери.

Не е необходимо да изпразвате ямата повече от 2 години (в зависимост от броя на обитателите). Освен това е икономично и екологично решение. Всяка камера на ямата има важна роля.Камера #1 - наричана още ПЪРВИ ЕТАП

В тази камера се съхранява разложената органична материя. Това е и камерата през която се извършва ревизията (изпразването на септичната яма).

Камера #2 - наричана още ВТОРИ ЕТАП

Тя утаява неорганични, предварително анаеробни вещества, ферментира, но също така убива патогени и вируси.

Камера #3 + #4 + #5 - наричана още ТРЕТИ ЕТАП

Утаяването и ферментацията на органичните материи продължава тук, като разлага материите на амоняк (NH3), метан (CH4) и др. Повечето патогени се убиват в тази камера.


Въпроси? Имаме отговори!

Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас н +359 897 479 991
+359 897 479 991
или да попълните формата по -долу.

Някой от нашите оператори ще отговори на всички ваши въпроси в най-кратки срокове.


Често задавани въпроси


Това е трикамерна яма, изработена от полиетилен PE, много устойчива и гъвкава. Първата камера, от която се извършва изпразването, се нарича декантер, във втората камера се извършва утаяването и в третата камера се извършва евакуацията. Трите камери комуникират помежду си на принципа на скачени съдове.Не, не мирише. Ямата след монтажа не се вижда (намира се под земята) и няма миризма. Препоръчваме също да инсталирате и възвратна клапа за допълнителна защита.Препоръчваме почистването на всички модели ями на всеки 24-30 месеца, за да предпазите дренажа от запушване.Инсталирането продължава един ден. В края на деня ямата е напълно функционална..Отводняването на ямата се извършва в постоянен дренаж с гофриран маркуч (екоперфориран маркуч) с дължина 12м. или 15м. Включва и геотекстилно одеяло срещу растителност.Препоръчителната мерителна доза, за правилно функциониране на септичната яма е 1 мерителна лъжичка, веднъж на седмица или 4 мерителни лъжички, веднъж на месец. При иползване на агресивни препарати в домакинството, дозировката трябва да бъде увеличена с 30%.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ


Въпроси? Ние имаме отговорите!

Въпроси? Ние имаме отговорите!

Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас.

Кристиян - Отдел продажби
+359 897 479 991 viber

Никола - Отдел продажби
+359 896 631 112 viber

Изпратете ни имейл
info@ecowalburg.bg

Един от нашите консултанти ще отговори на всички ваши въпроси възможно най-скоро.

Общи условия

Настоящият документ, чрез неговото съдържание, предоставя на потребителите на трети страни Общите условия за ползване на сайта https://ecowalburg.bg/.

Използването на сайта (включително достъп, сърфиране и закупуване на продукти чрез сайта) представлява съгласие по подразбиране за спазване на условията, посочени в този документ, с всички последствия и последици от него.

Администраторът на сайта https://ecowalburg.bg/ запазва правото си да променя съдържанието на това споразумение по всяко едно време без предизвестие към потребителите, които го използват, наричани по-долу "Потребители". Потребителите ще имат постоянен достъп до условията за ползване на услугата, така че да могат да се консултират по всяко време

Съдържание на сайта и права на интелектуална собственост

Съдържанието на този сайт не може да се използва, възпроизвежда, разпространява, предава, показва за цели, различни от изрично разрешените от закона. Извличането на всяка информация, последвана от каквато и да е употреба за търговски цели извън обхвата на частното копие, регламентирано от закона или за продажба или лицензиране и без предварително писмено съгласие на носителите на права, е нарушение на условията.

Също така вие се съгласявате да не влияете и да не се намесвате по какъвто и да е начин по отношение на защитните елементи на сайта, на елементи, които предотвратяват или ограничават използването, копирането на съдържание или елементи, които засилват ограниченията на използването на сайта или неговото съдържание.

Право на потребителя за едностранно прекратяване на договора

Моля, уверете се, че сте проверили спецификациите на продукта и съвместимостта, като посетите уебсайта на производителя, преди да го закупите.

Потребителят има право да уведоми писмено търговеца за отказ от покупката без неустойка и без позоваване на причина, в рамките на 10 работни дни от получаването на продукта или, в случай на предоставяне на услугата, от момента на сключването на договора.

Администраторът на https://ecowalburg.bg/ полага постоянни усилия за поддържането на точността на информацията в сайта, но понякога същата може да съдържа неточности (спецификации или цена на продуктите, променени от производителя без предизвестие или грешки от неправилно опериране на стоката). Внимание: Снимките са за информация и могат да съдържат аксесоари, които не са включени в стандартните пакети.

Измами

С цел достъп или използване на дадени секции на уеб сайта, може да се наложи създаването на личен акаунт. Чрез настоящата, вие декларирате това, че поемате пълна отговорност за всички действия, които са извършени с помощта на акаунта, който е създаден от вас в рамките на уеб сайта, и в следствие на това, ние ви съветваме да се погрижите за сигурността на паролата и други данни за достъп. Ако сигурността на профила ви е компрометирана, трябва незабавно да уведомите администратора на сайта. https://ecowalburg.bg/ не носи отговорност за щети, причинени на вас или причинени на трети лица от неправомерно използване на вашия акаунт.

Приложимо право

Чрез използване на сайта https://ecowalburg.bg/, потребителят декларира, че се съгласява с факта, че Общите условия са управлявани от румънското законодателство и всеки един спор от всеки един характер, който може да се появи между потребителите и администраторите на https://ecowalburg.bg/, или съдружници/партньори/свързани с него страни. В случай на евентуални конфликти, същите ще бъдат разрешени най-напред по взаимно съгласие, а ако такова не е възможно, спорът ще бъде отнесен към съответната инстанция, в съответствие в действащото законодателство на Румъния.

Наличност на услугата

Администраторът https://ecowalburg.bg/ запазва правото си да променя структурата и интерфейса на която и да е страница или под-страница на сайта https://ecowalburg.bg/ по всяко едно време и в рамките на всеки един срок, като има право да прекъсва временно или постоянно, частично или напълно достъпът за обществеността към този уебсайт, без предварително, индивидуално или общо известие.

В случай на допълнителни въпроси или неясноти по отношение на Общите услвия за използване, не се колебайте да се свържете с нас, с помощта на формуляра за връзка, или на адрес office@ecowalburg.bg 

Политика относно поверителността на данните

Уеб сайтът е собственост и се управлява от "ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ" ЕООД, българско юридическо лице със седалище на гр. София, ж.к. Лагера, бл. 60, Телефон: +359 897 479 991, Единен идентификационен код / ДДС номер: BG206646130. За по-лесно следене на информациите, трябва да имате в предвид, че ще се отнасяме до нашето дружество, използвайки термините "ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ" ЕООД, „нас”, „наш” и т.н., а относно Вас, като потребител и посетител на сайта, ще използваме термините „потребител”, „Вие”, „Вас“ и т.н..

Настоящата политика описва информациите които биват събирани от нас тогава когато посещавате сайта www.https://ecowalburg.bg/. Чрез използването на този сайт, Вие се съгласявате със събирането и използването на вашите лични данни (в случай че същите биват подавани) в съответствие с настоящата политика. 

Сайтът може да съдържа линкове към и от други уеб сайтове. Ако последвате линк към който и да е от тези сайтове, имайте предвид, че същите имат собствена политика за поверителност на данните. 

"ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ" ЕООД не носи никаква отговорност за тези политики или за начина по който въпросните сайтове управляват тези данни. Проверете съответните политики преди да изпратите каквито и да е лични данни към тези сайтове.

Събрани информации 

В случай, че използвате нашият сайт, ние ще събираме и обработваме следните лични данни за Вас:

Как използваме личните данни, които предоставяте или събираме

Можем да обработваме вашите лични данни в случай, че трябва да изпълним даден договор, в следствие на изпратена от Вас поръчка; когато трябва да спазим определено законово задължение; тогава когато е необходимо да защитим нашите законни интереси (или тези на трета страна) и вашите такива, с изключение на случаите в които вашите фундаментални права имат превес над тези интереси.

Обработваме вашите лични данни и поради различни технически, административни и оперативни мотиви, като например за гарантираме, че съдържанието е представено по най-ефикасен за вас начин и за вашия компютър; за да подобряваме непрекъснато нашият уеб сайт, включително и неговата функционалност; с цел управление на нашия уеб сайт; за вътрешни операции, включително и с цел отстраняване на повреди, анализ на данните, изпитания, проучвания и статистика; с цел реклама и маркетинг, включително и за цели на специфичен маркетинг, така че да можем да предложим определено съдържание, включително и персонализирано такова, което да е за ваш повишен интерес; както и като част от нашите усилия за запазване на сигурността на нашия уеб сайт.

В някои случаи ще обработваме вашите лични данни само с ваше съгласие. В тези случаи ние отделно ще поискаме вашето съгласие по прозрачен начин, когато предоставяме вашите лични данни. В последствие ще можете да оттеглите съгласието си по всяко време, като изпратите имейл на gdpr@ecowalburg.bg. Оттеглянето на съгласие обаче няма да засегне законността на обработването, което е станало преди неговото оттегляне

В случаите в които изискваме лични данни, с цел спазване на законови или договорни задължения, предоставянето на такива лични данни от вас е задължително. Това означава, че ако такива лични данни не са предоставени, няма да можем да управляваме договорните отношения или да изпълняваме задълженията си, които са наложени.

Също така, можем да обработваме Вашите лични данни, както и идентификационни данни и данни за контакт, за целите на възможното упражняване на нашите права или искове срещу Вас в бъдеще. Тази обработка се основава на нашия законен интерес, когато е необходимо да упражним правата си в случай на евентуален съдебен процес.

Най-често ще използваме вашите лични данни в следните случаи:

Място и срок на съхраняване 

Съхраняването на данни за самоличност и контакт се извършва на сървъри на Европейския съюз за период от 5 години от момента на поръчката. В случите в които дадена поръчка е била платена, данните за данъчната фактура се съхраняват в съответствие с румънското данъчно законодателство за период от 10 години от датата на финансовата година, в която е съставена.

Информацията, събрана от партньорите чрез „бисквитки“, може да се управлява от сървъри, разположени в рамките на Европейския съюз или прехвърлени извън Европейския съюз. За повече информация вж. Инфо за бисквитките.

Международен трансфер

Ние гарантираме, че не прехвърляме вашите лични данни извън Европейския съюз, освен ако няма адекватни гаранции, включително:

Нашият уеб сайт използва Google Analytics, услуга която е предназначена за уеб анализи, доставена от Google. 

Google Анализ използва „бисквитки“, за да помага на конкретен уебсайт да анализира как се използва този уебсайт. Информацията, генерирана от „бисквитките“ за използването на уебсайта, ще се предава и съхранява от Google на сървъри, които могат да бъдат разположени в рамките на ЕС, ЕИП и / или САЩ. Google ще използва тази информация за оценка на използването на уебсайта, като изготвя доклади за дейността на уебсайта и предоставя други услуги, свързани с дейността на уебсайта и използването на интернет. Google може също така да прехвърли тази информация на трети страни, ако има това задължение съгласно закона или ако тези трети страни обработват информацията от името на Google. Google няма да свързва вашия IP адрес с други данни, притежавани от Google.

Подробна информация за Google и защитата на личните данни (включително как можете да контролирате информацията, изпратена до Google) можете да намерите на адрес: https://policies.google.com/privacy/partners.

Достъп до вашите лични данни

Имате право да поискате препис от съхраняваните от нас информации, като формулирате заявка за достъп. за да можете да поискате копие от съхраняваните данни или за да актуализирате тези данни, можете да се свържете с "ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ" ЕООД на адрес на ел. поща gdpr@ecowalburg.bg. 

Личните данни, които се съхраняват от "ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ" ЕООД са подложени условията на Регламент ЕС 679/2016, който дава на въпросните лица правото на достъп до всички видове записани информации, които са съхранявани от оператора на данни, при определени ограничения.

Права на заинтересованите лица

В съответствие с Регламент 679/2016 - Общ регламент за защита на данните, имате право да изисквате от "ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ" ЕООД, в качеството му на оператор на лични данни, промяна, заличаване или ограничаване на промени в личните данни, които се отнасят за вас. 

Право на подаване на жалба към Надзорен орган

В съответствие с Регламент 679/2016 - Общ регламент за защита на данните, имате право да подадете жалба към Националния Надзорен Орган относно Обработката на Лични Данни, със седалище гр. София, ж.к. Лагера, бл. 60 

Повече информации можете да намерите, посещавайки уеб сайта https://www.cpdp.bg/en/

Политиката за използване на бисквитки

"ЯСЕН ИМПОРТ ЕКСПОРТ" ЕООД, българско юридическо лице със седалище на гр. София, ж.к. Лагера, бл. 60, Телефон: +359 897 479 991, Единен идентификационен код / ДДС номер: BG206646130, в качеството си на оператор на данни, ви представя тази информация по отношение на бисквитките, с цел запознаване с начина по който обработваме и защитаваме личните ви данни.

Моля, прочетете тези информации относно бисквитките, преди започване на ползването на нашия сайт.

Този сайт използва бисквитки. Използваме „бисквитки“, за да персонализираме съдържанието и рекламите, да предоставяме функции за социални медии и за анализ на трафика. Също така споделяме информация относно използването от ваша страна на нашия уебсайт с нашите партньори в социалните медии, в областта на рекламата и на анализите, които могат да бъдат съчетани с друга информация, която сте предоставили на тези партньори, или такава каквато е събрана от тях, при използване на предлаганите от тях услуги. Данните, съхранявани от „бисквитките“, използвани на нашия сайт, никога не разкриват лични данни, върху които може да бъде установена индивидуална идентичност. Ако продължите да използвате нашия уебсайт, вие се съгласявате с нашите бисквитки.

А. Какво представлява файл от типа „бисквитка“ и с каква цел се използва?

Файл от типа „Бисквитка“ представлява малък текстов файл, който се съхранява и / или чете от вашия уеб браузър на твърдия диск или паметта на устройството, което използвате (например: компютър, лаптоп или смартфон) в зависимост от посетените уеб сайтове. Също така бисквитките осъществяват взаимодействието ви уеб сайтовете по-бързо и по-сигурно, тъй като те могат да запомнят предпочитанията ви (като данни за достъп, използван език), като съхранената информация се чете от уеб сайта от първа страна (first-party cookie) или от друг сайт, на който принадлежи бисквитката (third-party cookie), когато отново посетите уеб сайта, използвайки същото устройство.

Б. Как можем да контролираме файловете от тип „бисквитка“

Можете да оттеглите съгласието си за бисквитките по всяко време. За да направите това, можете да блокирате или премахнете „бисквитките“ или чрез настройките на уеб браузъра или чрез използване на софтуер на трета страна, или като следвате инструкциите за категориите „бисквитки“ в следващите раздели. При все това, може да имате проблеми с използването на определени части от уеб сайта, ако деактивирате „бисквитките“.

В случай, че искате да премахнете „бисквитките“, съхранени в устройството ви и да конфигурирате уеб браузъра си да отказва „бисквитки“, можете да използвате настройките за предпочитания в уеб браузъра си. Обикновено можете да намерите настройките за навигация на „бисквитки“ в менютата „Опции“, „Инструменти“ или „Предпочитания“ в уеб браузъра, който използвате за достъп до нашия уебсайт. В зависимост от съществуващите уеб браузъри могат да се използват различни средства за деактивиране на „бисквитките“. За да получите повече информация, моля, посетете уебсайта на браузъра си:

За да научите повече за бисквитките, моля посетете www.allaboutcookies.org, който предоставя допълнителна информация за поведенческата реклама и поверителността в интернет.

C. Съществуващи файлове от тип „бисквитки“

Въз основа на функцията и целта, за която се използват, бисквитките обикновено се категоризират в следните категории:

Подробности за използвани бисквитки:

Вид бисквитка

Наименование на бисквитка

Доставчик

Вид

Изтича след

Задължителни

wttcrm_sessions

remainingtime_4

https://ecowalburg.bg/

https://ecowalburg.bg/

HTTP

HTTP

1 ден

1 ден

Данните са изпратени към: Германия (адекватно)

 

_cfduid

cloudflare.com

HTTP

1 ден

Данните са изпратени към: САЩ (адекватно)

За статистика и ефективност

_ga 

https://ecowalburg.bg/

HTTP

2 години

_gat 

https://ecowalburg.bg/

HTTP

1 ден

Данните са изпратени към: Германия (адекватно)

_gid 

https://ecowalburg.bg/

HTTP

1 ден

Данните са изпратени към: Германия (адекватно)

collect

google-analytics.com

Pixel

Сесия

Данните са изпратени към: САЩ (адекватно)

В този момент полагаме всички усилия, за да гарантираме, че това е пълен списък на всички „бисквитки“, използвани на уебсайта, и искаме да запазим тази информация за бисквитките актуална. Каним ви да посещавате тази страница от редовно, за да следите промените, които въвеждаме. Възможно е обаче да има случаи, когато списъкът е непълен или неактуален.

Ако имате нужда от потвърждение за използваните от нас бисквитки, моля свържете се с нас на имейл gdpr@ecowalburg.bg.